Wilujeng sumping di situs web kami!

Gelombang Soldering Conveyor Pcb

Pedaran pondok:

Fitur G-C100W:

• Mékan Screw Rod Dobel Ganda Pikeun Mastikeun yén Rel Angkutan Sarua-Satuan;

• Rél Profil Aluminium Husus Sareng Roda Nylon Roda Stainless Khusus Ngajantenkeun Sambungan Lemes Sareng Transportasi Stabil;

• Drive Disetir Ku Motor Kontrol Kacepetan Impor, Sareng Gubernur Éléktronik 0-1.8m Henteu Leres-leres Disaluyukeun;

• Jangkungna Angkutan 700-800mm Disaluyukeun, Angle Angkut 0-15 Derajat Disaluyukeun.


Detil Produk

Tanda Produk

 width= width= width= width=

Gelombang Soldering Conveyor Pcb

Fitur G-C100W:

• Mékan Screw Rod Dobel Ganda Pikeun Mastikeun yén Rel Angkutan Sarua-Satuan;

• Rél Profil Aluminium Husus Sareng Roda Nylon Roda Stainless Khusus Ngajantenkeun Sambungan Lemes Sareng Transportasi Stabil;

• Drive Disetir Ku Motor Kontrol Kacepetan Impor, Sareng Gubernur Éléktronik 0-1.8m Henteu Leres-leres Disaluyukeun;

• Jangkungna Angkutan 700-800mm Disaluyukeun, Angle Angkut 0-15 Derajat Disaluyukeun.

Modél G-C100W
Diménsi 1000 (L) × 600 (W) × 750 (H) mm
Ukuran Papan MAX : 350mm (Ukuran Disesuaikan)
Panjang transportasi 1000mm
Kacepetan transportasi 0-2m / mnt
Angle Angkot 0-15 °
Jangkungna prosés 700-800mm
Arah Aliran L → Sunda atanapi Sunda → L
Beurat 40kg
Syarat Kakuatan 220Vac 50 / 60Hz, 1ph
WAVE SOLDERING PCB CONVEYOR

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami