Wilujeng sumping di situs web kami!

Mesin panempatan otomatis 6-sirah leutik G-606

Pedaran pondok:

Kauntungan produk:

1. Sistem pangenal kaméra GUS, idéntifikasi non-stop gancang-gancang tina capacitance résistansi sareng chip IC.

2. Sirkuit terpadu ogé udara: ngan 0,1 detik pikeun ngaidentipikasi sirkuit terpadu, anu munggaran di jero rohangan téknologi fotografi hawa terusan terintegrasi.

3. Bahan pamilihan genep sirah tiasa ngahontal bahan anu sami milih numutkeun prosés produk, ningkatkeun éfisiénsi.

4. Sambungan otomatis kana jalur produksi otomatis.

5. Diimpor kelas C3 presisi bola bola sekrup sareng impor jempé sanés panduan anu diadopsi pikeun sacara efektif ngajamin akurasi panempatan.


Detil Produk

Tanda Produk

 width=  width=  width=

 

Kauntungan produk

1. Sistem pangenal kaméra GUS, idéntifikasi non-stop gancang-gancang tina capacitance résistansi sareng chip IC.

2. Sirkuit terpadu ogé udara: ngan 0,1 detik pikeun ngaidentipikasi sirkuit terpadu, anu munggaran di jero rohangan téknologi fotografi hawa terusan terintegrasi.

3. Bahan pamilihan genep sirah tiasa ngahontal bahan anu sami milih numutkeun prosés produk, ningkatkeun éfisiénsi.

4. Sambungan otomatis kana jalur produksi otomatis.

5. Diimpor kelas C3 presisi bola bola sekrup sareng impor jempé sanés panduan anu diadopsi pikeun sacara efektif ngajamin akurasi panempatan.

6. GUS 2018 perangkat lunak vérsi énggal, program impor, optimasi jalur PCB, rekomendasi posisi Feida, pamrograman offline.

   Nomer

Modél

G-606

1

Jumlah sirah panempatan

6

2

Metode idéntifikasi

Sistem pangenalan poto hiber

3

Pangakuan chip

Sistem pangenalan poto hiber

4

kaméra

Kaméra hiber + kaméra pangakuan MARKAH

5

Aréa circuit board maksimum

330 * 250mm

6

Kisaran obah maksimum sumbu Z

15mm

7

Kecepatan panempatan maksimum

12000CPH

8

Laju panempatan rata-rata

10000CPH

9

Metoda mindahkeun PCB

Papan mindahkeun otomatis

10

akurasi posisi

0,01mm

11

Kisaran panyangga nozel

4mm

12

Sistem gerak gerak

Kacida DSP digital drive tegangan luhur

13

Anggo motor

Sistem servo Panasonic

14

Metode mindahkeun dewan

Diimpor sekrup grinding

15

sasayogian tanaga

220v, 50Hz

16

Hawa dikomprés

0,5-0,6Mpa

17

Kakuatan rata-rata

Sakitar 1000w

18

Ngarojong jumlah feeder

52 (8mm standar feeder), ngadukung 12mm, 16mm, 24mm, sareng sajabana, ngadukung feeder geter feeder, IC tray, jsb.

19

Wengkuan aplikasi

Panempatan propésional komponén résistansi sapertos 0402, 0603, 0805, diode transistor, SOT, TSOP, SOP, PLCC, CSP, QFP, BGA, sareng sajabana sareng jarak 0.3mm pin

20

Sudut komponén

0-360 ° rotasi sawenang-wenang

21

Métode aksi

Tambihkeun sareng pangurangan kontrol kurva

22

sistem operasi

Sistem operasi WindowsXP win7

23

Pintonan visual

Tampilan kontrol industri

24

Métode pemrograman

Pilih tempat impor file, impor file Protel, Koordinat impor, arahkeun ka titik

25

parangkat lunak

Parangkat lunak pamutahiran versi anyar GUS 2018

26

beurat produk

Sakitar 450kg

27

Ukuran Produk

1100 * 1000 * 1450mm


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami