Wilujeng sumping di situs web kami!

Mesin percetakan témpél solder otomatis

Pedaran pondok:

Mesin Pencét Pasta Solder Semi-Otomatis Precision Tinggi G-P6 / G-P12

• Anggo Sistem Servo Pikeun Posisikan Anu Gampang Sareng akurat.

• Ngadopsi Rail Kecepatan Tinggi Jepang sareng Koréa Kidul Spg Motor Frékuénsi Variabel Diimpor Pikeun Ngajalankeun Korsi Scraper Pikeun mastikeun Akurasi Percetakan.

• Sabeulah Percetakan Tiasa Diputerkeun Kana 45 Derajat Kanggo Ngagampangkeun Pembersihan Sareng Pergantian Layar Percetakan Sareng Scraper.

• Panyekel Agul Tiasa Disaluyukeun Deui Sareng Kana Pilih Posisi Nyetak Anu Cocog.

• Plato Percetakan Digabungkeun Ngalereskeun Alur Sareng Pin, Gampang Dipasang sareng Disaluyukeun, Cocog Pikeun Nyetak Single sareng Ganda.

• Versi Sakola Nganggo Steel Mesh Pikeun Dipindahkeun, Digabungkeun sareng Percetakan (Pcb) X, Y, Z. Ngoréksi Tuning Anu Gancang sareng Gampang.


Detil Produk

Tanda Produk

Semi automatic solder paste printing machine2
Semi automatic solder paste printing machine1
Semi automatic solder paste printing machine3

Mesin Pencét Solder Pasta Solder Precision Tinggi

G-P6 / G-P12

Fitur:

• Anggo Sistem Servo Pikeun Posisikan Anu Gampang Sareng akurat.

• Ngadopsi Rail Kecepatan Tinggi Jepang sareng Koréa Kidul Spg Motor Frékuénsi Variabel Diimpor Pikeun Ngajalankeun Korsi Scraper Pikeun mastikeun Akurasi Percetakan.

• Sabeulah Percetakan Tiasa Diputerkeun Kana 45 Derajat Kanggo Ngagampangkeun Pembersihan Sareng Pergantian Layar Percetakan Sareng Scraper.

• Panyekel Agul Tiasa Disaluyukeun Deui Sareng Kana Pilih Posisi Nyetak Anu Cocog.

• Plato Percetakan Digabungkeun Ngalereskeun Alur Sareng Pin, Gampang Dipasang sareng Disaluyukeun, Cocog Pikeun Nyetak Single sareng Ganda.

• Versi Sakola Nganggo Steel Mesh Pikeun Dipindahkeun, Digabungkeun sareng Percetakan (Pcb) X, Y, Z. Ngoréksi Tuning Anu Gancang sareng Gampang.

• 4.3-Inci Samdraw Layar Sentuh Warna Leres + Siemen S7-200 Plc Man-Machine Interface Control, saderhana, merenah sareng langkung cocog pikeun Dialog Manusa-Mesin.

• Hiji-Jalan Sareng Dua-Cara, Sababaraha Cara Percetakan Tiasa Ditetepkeun.

• Kalayan Fungsi Ngitung Otomatis, Sacara Merenah Pikeun Ngasilkeun Statistik Kaluaran.

• Angle Blade Dupi Disaluyukeun, Steel Scraper Sareng Rubber Scraper Anu Cocog.

• Antarmuka Mesin-Man Boga Fungsi Saver Layar Pikeun Ngajaga Kahirupan Antarmuka Mesin-Manusa.

• Kalayan Programming anu Unik, Panyekel Blade Percetakan Gampang Disaluyukeun.

• Percetakan Mesin Kacepetan Man-Machine Interface Display, Tiasa Disaluyukeun Digitally Sareng Dikendali.

Modél G-P6 G-P12
Area Daérah Percetakan 320 × 450mm 1200 × 320mm
Ukuran Bingkai 370 × 470mm 、 420 × 520mm 、 550 × 650mm 1500 × 400mm
Ukuran Substrat 300 × 430mm 1200 × 300mm
Ukuran Substrat 0.2-2.2mm
Posisi Percetakan Maneuh Pcb Outer Atanapi Pin Positioning
Méja lempeng Ngepaskeun Rupa ± 10mm R / L ± 10mm Hareup / Pungkur ± 10mm R / L ± 10mm
Akurasi Nyetak ± 0,02mm
Mesin Repeatability ± 0,05mm
Spasi minimum 0.35mm
Anggo Tekanan Udara 4-6kg / Cm2
Ngagunakeun Listrik Fase Tunggal 220v 50 / 60hz 100w
Ukuran Mesin (L) 1050 × (W) 700 × (H) 1650mm (L) 1600 × (W) 900 × (H) 1680mm
Beurat Mesin 250kg 300Kg

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami