Wilujeng sumping di situs web kami!

Sensor dina mesin panempatan SMT penting pisan, éta ngagaduhan jinis anu tangtu

Mesin panempatan sami sareng robot otomatis. Sadaya kalakuan na dikirimkeun ku sensor teras ditilik sareng dioperasikeun ku uteuk utami. Topco Industries bakal ngabagi sareng anjeun yén mesin panempatan ngagaduhan jinis sénsor anu tangtu.

1. Sensor tekanan

Mesin panempatan, kalebet rupa-rupa silinder sareng generator vakum, ngagaduhan sarat anu tangtu pikeun tekanan hawa. Nalika tekanan anu diperyogikeun ku alat-alatna teras diperyogikeun, mesinna henteu tiasa beroperasi sacara normal, sareng sensor tekanan sok ngawaskeun parobihan tekanan. Sakali teu normal, éta bakal geuwat alarm, Pikeun ngingetan operator pikeun nungkulan éta dina waktosna.

2. Sénsor tekanan négatip

Nozot sedot tina mesin panempatan nyedot komponén ku tekanan négatip, anu diwangun ku generator tekanan négatip (generator vakum jet) sareng sénsor vakum. Upami tekanan négatip henteu cekap, komponénna moal tiasa diseuseup. Nalika feeder teu ngagaduhan komponén atanapi komponén na nyangkut dina kantong bahan sareng henteu tiasa diseuseup, nozényap hisap moal nguseup komponénna. Kaayaan ieu bakal mangaruhan operasi normal mesin. Sensor tekanan négatip sok ngawaskeun parobihan tekanan négatip. Nalika komponénna henteu tiasa di sedot atanapi henteu tiasa di sedot, éta tiasa langsung ngingetkeun operator pikeun ngagentoskeun panyoco atanapi parios naha sistem tekanan négatip nozel anu disedot dilebetkeun.

3. Sénsor gambar

Tampilan real-time status kerja mesin panempatan utamina nyoko kana sénsor gambar CCD, anu tiasa ngumpulkeun sababaraha sinyal gambar anu diperyogikeun, kalebet posisi PCB, ukuran alatna, sareng ngalangkungan analisis komputer sareng pamrosésan, panempatan sirah tiasa ngalengkepan pangaturan sareng panempatan damel.

4. Sénsor posisi

Transmisi sareng posisi dewan dicitak, kalebet ngitung PCB, deteksi waktos-nyata gerak sirah panempatan sareng méja kerja, sareng gerakan mékanisme bantu, sadayana ngagaduhan sarat anu ketat dina posisi éta. Posisi ieu kedah diwujudkeun ku sababaraha jinis sensor posisi.


Pos waktos: Jan-18-2021