Wilujeng sumping di situs web kami!

Dina umur 5G, bakal aya parobihan anu hébat dina bidang ieu

In the age of 5G, there will be great changes in these field

Dibandingkeun sareng téknologi komunikasi tradisional, 5G ngagaduhan kinerja anu langkung kuat, langkung seueur pamandangan sareng ékologi énggal, anu tiasa nyumponan sarat aplikasi perusahaan manufaktur tradisional pikeun jaringan nirkabel dina transformasi pembuatan calakan, sareng nyetir téknologi inpormasi, téknologi manufaktur, téknologi matéri anyar sareng téknologi énergi anyar pikeun sacara lega nembus kana sagala bidang manufaktur éléktronik, sahingga nyababkeun parobihan téknologi utama dina industri. Salaku conto, kalayan pangrojong jaringan 5G kalayan langkung gancang, tunduh handap, kapasitas langkung ageung sareng réliabilitas anu langkung luhur, aplikasi canggih di bidang uji éléktronik sareng pangukuran, sapertos gelombang millimeter, MIMO skala ageung sareng adaptif beamforming, nyaéta diarepkeun bakal janten kanyataan, anu pasti bakal ngabutuhkeun pisan ningkatkeun akurasi sareng efisiensi tés éléktronik sareng pangukuran.

 

Dina bidang mobil, telepon sélulér, alat bumi, alat-alat anu tiasa dipaké, alat industri sareng alat rékayasa, aplikasi téknologi 5G langkung lengkep sareng langkung jero. Dina ranté industri inti chip komunikasi, modul komunikasi, anténeu, frékuénsi radio, sareng sajabana anu didukung ku téknologi 5G, téknologi 5G bakal nyandak vitalitas anyar pikeun bidang industri manufaktur ieu. Salaku conto, dina industri SMT, nguntungkeun tina ningkatna paménta téknologi 5g pikeun bahan frékuénsi luhur sareng kecepatan-gancang, PCB badé nganteurkeun kaayaan anu saé naékna volume sareng harga; aplikasi base station 5G sareng telepon sélulér 5G, kalebet éléktronika otomotip, bakal ngangkut operator anu langkung ageung, langkung seueur pita frekuensi, pita frékuénsi langkung luhur sareng téknologi sanés, sahingga komponén komunikasi antara anteneu hareup RF sareng chip baseband bakal ngembangkeun gancang; sareng sistem komponén éléktronik anu dirojong ku Manufaktur 5G tiasa ngajantenkeun prosés produksi langkung pas, konsumsi anu beragam sareng rendah, sareng industri sapertos maké calakan sareng pabrik industri bakal nguntungkeun manpaat anu penting. Éta tiasa ditingali yén 5G ngamangpaatkeun kaunggulan anu teu aya tandinganna pikeun ngaktipkeun industri manufaktur éléktronik tiasa dianggo teras-terasan sareng lancar dina sagala rupa skenario, anu bakal ngabantosan industri manufaktur éléktronik pikeun ningkatkeun kaayaan tenaga kerja, ngirangan campur tangan manual jalur produksi, sareng pisan ningkatkeun kadali prosés produksi.

 

Manufaktur calakan siap ngaluncurkeun industri dukungan 5G ka jalur gancang

Salian industri manufaktur éléktronik, 5G tiasa pinuh nyumponan kabutuhan interkonéksi peralatan sareng aplikasi interaktif jarak jauh di lingkungan industri. Widang pabrik anu calakan diwakilan ku Internét ngeunaan hal-hal, kontrol otomatisasi industri, robot awan, sareng sajabana bakal muka jaman anyar hubungan anu éksténsif ngeunaan sagala hal sareng interaksi manusa-komputer anu jero sateuacanna kalayan dukungan téknologi 5G.

 

Salaku téknologi pendukung konci pikeun ngahubungkeun jalma, mesin sareng alat, Internét tina hal-hal sareng téknologi 5G ngawangun hubungan anu saling lengkepan. Penerapan Internét tina hal-hal gumantung ka 5G pikeun nyayogikeun skénario béda tina solusi konéksi nirkabel, sareng kematangan standar téknologi 5G ogé peryogi stimulasi sareng promosi Internét tina hal-hal. Kontrol otomatis mangrupikeun aplikasi anu paling dasar dina pabrik manufaktur anu calakan. Sistem inti na peryogi presisi tinggi, reureuh rendah sareng komunikasi sistem anu dipercaya. Ngan 5G ngamungkinkeun aplikasi kontrol loop tertutup dimungkinkeun liwat sambungan jaringan nirkabel.

 

Heran, dina période anu sami tina Nepcon Cina, anu bakal dilaksanakeun tanggal 24-26 April, paméran téknologi pabrik sareng téknologi otomatisasi bakal ngaluncurkeun lini produksi "pabrikan DreamWorks" garis produksi 2.0, anu mangrupikeun modél produksi idéal pikeun pinuh nembongkeun dinamis prosés produksi interkonéksi peralatan lini produksi. Ngalengkepan urutan perakitan produk éléktronik khusus tina prosés produksi produk éléktronik lengkep panempatan urutan real-time dina situs, pamasangan komponén, perakitan cangkang sareng tés otomatis.

 

Dina aspék logistik, ti ​​manajemén gudang dugi ka distribusi logistik, urang peryogi cakupan anu lega, sinyalna anu jero, konsumsi kakuatan rendah, konéktipitas anu ageung, téknologi konéktipitas murah sareng cakupan jaringan, sareng jaringan 5G tiasa nyumponan kabutuhan sapertos kitu. Dina skénario produksi manufaktur anu cerdas, sering dilakukeun robot pikeun ngagaduhan organisasi sareng kamampuan kerjasama pikeun nyayogikeun produksi anu fleksibel, anu nyayogikeun paménta robot pikeun awan. Téknologi 5g mindahkeun sajumlah ageung fungsi komputasi sareng fungsi panyimpenan data kana awan, anu tiasa ngirangan pisan biaya sareng konsumsi kakuatan pakakas robot, sareng nyumponan pisan kabutuhan manufaktur anu fleksibel.

 

Cindekna, téknologi 5G bakal janten konci pikeun ngadukung transformasi Manufaktur Calakan kapayunna. Éta henteu ngan ukur tiasa nganggo sababaraha skenario pikeun nyambungkeun jalma-jalma anu nyebar, mesin sareng alat-alat anu nyebar, sareng ngawangun Internét anu dihijikeun, tapi ogé ngadukung aplikasi Internét sélulér kalayan real-time sareng reliabilitas anu luhur pikeun ngabantosan perusahaan manufaktur ngaleungitkeun huru-hara. téknologi jaringan nirkabel sateuacanna, anu bakal ngagaduhan pangaruh anu positip dina palaksanaan Internét industri sareng transformasi pendalaman manufaktur calakan Signifikansi.

 

Ti mimiti muka Forum Boao pikeun Asia dina April 2018 dugi ka ngayakeun konperénsi kerja ékonomi pusat di akhir taun, 5G henteu heran janten kecap konci taun dina bidang ékonomi. Salaku generasi anyar téknologi komunikasi sélulér, 5G sahenteuna gaduh 10 kali langkung gancang tina 4G, tingkat transmisi tingkat milidetik sareng kapasitas sambungan tingkat 100 milyar. Dina konstruksi na, ékonomi digital anu ngaliput online sareng offline, konsumsi sareng produksi, platform sareng ékologi bakal kéngingkeun kakuatan panggerak anu langkung ageung. Utamana industri manufaktur éléktronik, anu dianggap salaku "inti inti" ékonomi nasional, dina jaman kritis transformasi sareng pembaruan. Peryogi langkung seueur dukungan téknologi énggal anu diwakilan ku 5G supados kéngingkeun putaran énggal siklus pertumbuhan sareng momentum pertumbuhan, sareng nyandak parobihan anu hébat kana modeu produksi sareng modeu pangwangunan.

 

Kami nyayogikeun solusi SMT hiji-hiji pikeun pabrik produk 5G, Siemens mounter, Fuji mounter, Panasonic mounter, Samsung mounter sareng SMT peralatan periferal, wilujeng naroskeun!


Pos waktos: Nov-01-2020