Wilujeng sumping di situs web kami!

Kumaha carana milih solusi sirah panempatan anu cocog pikeun mesin panempatan SMT anu maju?

Nalika perusahaan milih mesin panempatan canggih, tilu sarat dasar nyaéta akurasi panempatan tinggi, gancang panempatan gancang, sareng stabilitas tinggi pikeun mastikeun panempatan gancang-gancang nalika minuhan katepatan tina panempatan komponén chip mikro. 

Pikeun ngahontal pangaruh anu dipikahoyong, skéma sirah panempatan anu cocog (mékanisme sirah) penting pisan. Ngan nalika skéma na leres tiasa ngolah panempatan janten langkung épéktip.

Ayeuna, aya seueur solusi sirah panempatan anu umum: sirah tunggal anu tetep, sababaraha sirah anu tetep, puteran sirah tunggal sareng puteran sababaraha sirah. Sacara sederhana, éta mangrupikeun gabungan silang tina metode gerak sareng jumlah sirah panempatan.

Modeu gerakan 1: gerakan linier

Solusi ieu ngan ukur tiasa ngalakukeun gerak linier, biasana nganggo panangan robotic atanapi balok pikeun ngendalikeun motor pikeun ningkatkeun ukuran gerak, anu mangrupikeun pilihan anu hemat biaya.

Beda antara multi-sirah sareng tunggal-sirah nyaéta nambahan beban padamelan per waktos waktos ku cara ningkatkeun jumlah kepala panempatan pikeun ngahontal tujuan ningkatkeun éfisiénsi.

Mode gerakan 2: garis lempeng + rotasi

Solusi ieu tiasa ngalakukeun gerak linier sareng gerak puter dina waktos anu sami, sareng ngajantenkeun parobihan ageung dina poros Z. Dina hal jumlah panempatan anu sami, langkung hemat ruang tibatan larutan anu tetep, langkung beurat dina beuratna, langkung handap dina kagancangan, sareng akurasi langkung luhur. Hususna cocog sareng stroke pondok, low load, skenario aplikasi presisi tinggi.

Dina skala ageung "garis lempeng + rotasi", bédana antara hiji sirah sareng multi sirah sami sareng solusi anu tetep. Sigana mah ngan ukur nambahan jumlah sirah panempatan, tapi ogé nambahan beurat sadayana sareng volume alat-alatna. Peletakan sababaraha sirah Sirah damel dina waktos anu sami.

Solusi anu bénten-bénten ngagaduhan kaunggulan nyalira, sareng perusahaan kedah milih solusi anu paling cocog dumasar kana kaayaan anu saleresna. Sacara komprehensif pertimbangkeun tina sababaraha dimensi sapertos biaya, akurasi, kagancangan, stabilitas, sareng sajabana, sareng pilih solusi anu optimal ayeuna. Anu pangsaéna pikeun anjeun anu pangsaéna!


Pos waktos: Jan-18-2021