Wilujeng sumping di situs web kami!

Warta

  • Kumaha carana milih solusi sirah panempatan anu cocog pikeun mesin panempatan SMT anu maju?

    Nalika perusahaan milih mesin panempatan canggih, tilu sarat dasar nyaéta akurasi panempatan tinggi, gancang panempatan gancang, sareng stabilitas tinggi pikeun mastikeun panempatan gancang-gancang nalika minuhan katepatan tina panempatan komponén chip mikro. Pikeun ngahontal pangaruh anu dipikahoyong, panempatan anu cocog ...
    Maca deui
  • Sensor dina mesin panempatan SMT penting pisan, éta ngagaduhan jinis anu tangtu

    Mesin panempatan sami sareng robot otomatis. Sadaya kalakuan na dikirimkeun ku sensor teras ditilik sareng dioperasikeun ku uteuk utami. Topco Industries bakal ngabagi sareng anjeun yén mesin panempatan ngagaduhan jinis sénsor anu tangtu. 1. Sensor tekanan Mesin panempatan, kalebet v ...
    Maca deui
  • Perkenalan sistem peralatan garis produksi SMT

    Ngadegkeun lini produksi SMT mangrupikeun proyek anu sistematis. Kasuksésan pendirian lini produksi smt sacara langsung mangaruhan operasi normal jalur produksi SMT, naha éta tiasa ngahontal hasil anu diarepkeun, sareng naha éta tiasa ngahanca inpormasi pas posibl ...
    Maca deui
  • Naon anu kuring kedah perhatoskeun sateuacan nganggo mesin panempatan

    Sababaraha kali, pikeun merenahkeun alat-alat listrik, urang henteu nuturkeun pitunjukna. Ieu mah ngan ukur bakal nyababkeun karuksakan alat listrik, tapi ogé ngirangan umur hirupna. Ieu ogé kasus nalika kami nganggo mesin panempatan. Urang kedah nuturkeun pitunjuk Anu diperyogikeun ...
    Maca deui
  • SMT production process

    Prosés produksi SMT

    1. percetakan layar: peran na nyaéta pikeun némpélkeun atanapi némpelkeun perekat kana solder pad PCB pikeun nyiapkeun las komponén. Alat-alat anu dianggo nyaéta mesin percetakan layar sutra (mesin cetak layar), ayana di payuneun garis produksi SMT. 2. Ngaturkeun lem: éta netes lem ka ...
    Maca deui
  • GUS – research and development of mask machine

    GUS - panilitian sareng pamekaran mesin topéng

    Topeng, salaku "standar" sareng sumber daya stratégi pikeun pencegahan sareng pangendalian wabah, kakurangan sareng paménta di panjuru dunya, bahkan di sababaraha daérah. Dina "wabah perang" ieu, urang tiasa ngeureunkeun wabah tadi, ngahemat nyawa langkung tiheula sareng ngalangkungan kasusah ...
    Maca deui
  • In the age of 5G, there will be great changes in these field

    Dina umur 5G, bakal aya parobihan anu hébat dina bidang ieu

    Dibandingkeun sareng téknologi komunikasi tradisional, 5G ngagaduhan kinerja anu langkung kuat, langkung seueur adegan sareng ékologi énggal, anu tiasa nyumponan sarat aplikasi perusahaan manufaktur tradisional pikeun jaringan nirkabel dina transformasi manufaktur anu cerdas, sareng nyetir inpormasi ...
    Maca deui
  • SMT production process

    Prosés produksi SMT

    1. perakitan sisi tunggal: Inspéksi anu datang => témpél solder layar sutra (spot patch adhesive) => patch => drying (curing) => reflow welding => cleaning => inspeksi => perbaikan 2. Majelis dua sisi: A : inspeksi anu lebet => Sisi PCB Pasta solder layar sutra (...
    Maca deui