Wilujeng sumping di situs web kami!

Mesin panempatan dipimpin presisi tinggi G-208V

Pedaran pondok:

Ciri Produk:

• 8 kelompok sirah ningkatna puteran bebas.

• Platform marbile tambahan, pemasangan kecepatan tinggi langkung stabil sareng langkung tepat.

• Énergi éléktronik motor ganda dilengkepan pompa vakum tanpa sumber gas ékstém.

• platform 1500mm, pelat PCB dina 700mm tiasa ngahontal produksi bunderan tanpa mareuman.

• Kalayan 8 sét kaméra koréksi elemen visi digital vision, nyoco langkung akurat.


Detil Produk

Tanda Produk

 width=  width=  width=  width=

Mesin Nempatkeun LED G208V

Ciri Produk:

• 8 kelompok sirah ningkatna puteran bebas.

• Platform marbile tambahan, pemasangan kecepatan tinggi langkung stabil sareng langkung tepat.

• Énergi éléktronik motor ganda dilengkepan pompa vakum tanpa sumber gas ékstém.

• platform 1500mm, pelat PCB dina 700mm tiasa ngahontal produksi bunderan tanpa mareuman.

• Kalayan 8 sét kaméra koréksi elemen visi digital vision, nyoco langkung akurat. 

Ngaran Produk G-208V
sekrup bola XY sumbu Jepang THK P platform Taiwan
Sistem detéksi vakum Matsushita
Bola spline 8 sét Koréa
Komputer Komputer industri
Pitunjuk Taiwan Shangyin 6 sét
Garis kabel Langkung ti 200 juta kali di Jerman
sistem vakum 4 sét pompa vakum Taiwan
Area sirkuit dipasang maksimum 1500mm × 420mm
Kisaran obah maksimal X-axis 310mm, Y-axis 480mm, p-axis 1390mm
Kisaran gerakan maksimum sumbu Z ± 8mm
Laju chip maksimum 58000 tablet per jam
Laju panempatan saleresna 37000-46000 tablet per jam
Akurasi mékanis ± 0,01mm
Métode posisi Posisi visual kaméra mark mark
Komponén tiasa dipasang Langkung ti 0603 résistansi chip capacitance chip terminal sareng sajabina
Jinis produksi Tube fluorescent LED, sabuk lampu lemes, modul, layar tampilan sareng produk aplikasi LED sanés
Catetan: modeu pemrograman kawat tambaga Program posisi kaméra visi otomatis, koordinat komponén impor excel
Jumlah feeder Tiasa nempatkeun 18 Feida
sistem operasi WINDOWS XP
Sasayogian tanaga 220V, 50Hz , 2KW
Beurat Mounter Sakitar 1600Kg
Volume bentukna 2000MM (L) * 1200MM (W) * 1500MM (H)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami