Wilujeng sumping di situs web kami!

Mesin panempatan dipimpin presisi tinggi G-206V

Pedaran pondok:

Ciri Produk:

• Pan servo drive.

• Sekrup kalungguhan grinding asli Jepang ngagaduhan umur panjang, anggo alit sareng stabilitas anu kuat.

• feeder éléktronik motor ganda.

• Kalayan pompa vakum, teu aya sumber gas éksternal anu diperyogikeun.

• 6 sét sirah ningkatna diputer sacara mandiri, sareng kecepatan panempatan henteu kapangaruhan ku sudut.

• Kalayan 6 sét kaméra koréksi elemen visi digital vision, nyoco langkung akurat.


Detil Produk

Tanda Produk

Mesin Nempatkeun LED G206V

Ciri Produk:

• Pan servo drive.

• Sekrup kalungguhan grinding asli Jepang ngagaduhan umur panjang, anggo alit sareng stabilitas anu kuat.

• feeder éléktronik motor ganda.

• Kalayan pompa vakum, teu aya sumber gas éksternal anu diperyogikeun.

• 6 sét sirah ningkatna diputer sacara mandiri, sareng kecepatan panempatan henteu kapangaruhan ku sudut.

• Kalayan 6 sét kaméra koréksi elemen visi digital vision, nyoco langkung akurat.

Nami G-206V
sekrup bola XY sumbu Jepang THK P platform Taiwan
Sistem detéksi vakum 6 sét Panasonic
Bola spline 6 sét Koréa
Komputer Komputer industri
Pitunjuk Taiwan Shangyin 6 sét
Garis kabel Langkung ti 200 juta kali di Jerman
sistem vakum 3 sét pompa vakum Taiwan
Area sirkuit dipasang maksimum 1500mm × 420mm
Kisaran obah maksimal X-axis 310mm, Y-axis 480mm, p1390mm
Kisaran gerakan maksimum sumbu Z ± 8mm
Laju chip maksimum 45000 tablet per jam
Laju panempatan saleresna 30000-40000 tablet per jam
Akurasi mékanis ± 0,01mm
Métode posisi Posisi visual kaméra mark mark
Komponén tiasa dipasang Langkung ti 0603 résistansi chip capacitance chip terminal sareng sajabina
Jinis produksi Tube fluorescent LED, sabuk lampu lemes, modul, layar tampilan sareng produk aplikasi LED sanés
Catetan: modeu pemrograman kawat tambaga Program posisi kaméra visi otomatis, koordinat komponén impor excel
Jumlah feeder Tiasa nempatkeun 18 Feida
sistem operasi WINDOWS XP
Sasayogian tanaga 220V, 50Hz , 2.5KW
Beurat Mounter Sakitar 900Kg
Volume bentukna 2000MM (L) * 1100MM (W) * 1500MM (H)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami