Wilujeng sumping di situs web kami!

Affordable otomatis solder témpél percetakan mesin press G-Z6

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur produk :

● Sistem kendali dikawasa ku layar sentuh + PLC, sareng prosés operasi sapinuhna otomatis di lebet sareng luar papan, supados hindari tikungan dewan ageung sareng karyawan némpél témpél solder saatos nyetak;

● Sinyal sambungan komunikasi, sambungan komunikasi sareng mesin patch tina stasiun docking, aksés otomatis kana dewan, ningkatkeun efisiensi produksi sareng kualitas;

● Léngkah motor nyetir angkot, laju transportasi tiasa diatur, sareng stabilitasna kuat;

● Kalayan rarancang scraper ngambang, tekanan tina scraper tiasa saimbang sacara otomatis, sareng percetakanna rata. Teu aya karuksakan bolong waja sareng kerok;

● silinder sacara otomatis clamp bolong waja, sareng posisi gancang, posisi akurat sareng kaulangan anu hadé;

● scraper ngagunakeun bahan impor sareng pengolahan étisi presisi tinggi, anu langkung awét tibatan agul biasa;

● alat posisi gabungan, anu tiasa nganggo pelat ujung sareng posisi liang, kalayan posisi anu akurat sareng gancang

● Desain baja bolong tetep anu tiasa dipindahkeun, anu tiasa ngalih sacara bébas numutkeun lebar produk anu béda, sareng dilengkepan fungsi clamping baja otomatis, anu ngajantenkeun posisi langkung gancang, langkung akurat sareng gampang;

Parameter mesin sakabeh G-Z6
Ukuran Percetakan PCB Maksimum: 320x320mm
Kandel PCB 0,4 - 5mm
Jangkungna gudang  135mm (sakitar 60-100 piring tiasa ditempatkeun)
Pitunjuk transmisi LR atanapi RL
Laju ngangkut 0-100mm / detik tiasa diatur
Beban angkutan 3KG
Modeu percetakan Hiji waktos nyetak
Modeu mesin Nyambungkeun SMEMA
Modeu posisi PCB Pelat ujung sareng posisi liang
Modeu percetakan Single atanapi ganda squeegee
Akurasi percetakan + 0.1mm
Mesin akurasi ulang + 0,05mm
Jarak minimum 0.35mm
Pamakéan tekanan hawa 4-6kgf / cm2
Ngagunakeun catu daya Fase tunggal 220V, 50 / 60Hz, 1000W
Ukuran mesin L1500 × W750 × Hl550mm
Beurat mesin Sakitar 500kg

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami