Wilujeng sumping di situs web kami!

Pinuh otomatis 6-sirah mounter G-806

Pedaran pondok:

Ciri Produk:

• Pan servo drive.

• Sekrup kalungguhan grinding asli Jepang ngagaduhan umur panjang, anggo alit sareng stabilitas anu kuat.

• feeder éléktronik motor ganda.

• Kalayan pompa vakum, teu aya sumber gas éksternal anu diperyogikeun.

• 6 sét sirah ningkatna diputer sacara mandiri, sareng kecepatan panempatan henteu kapangaruhan ku sudut.

• Kalayan 6 sét kaméra koréksi elemen visi digital vision, nyoco langkung akurat.

• Hiji bagian rel pituduh otomatis-otomatis, dihubungkeun sareng mesin anu sanés, tiasa ngawujudkeun papan luhur sareng turun otomatis.


Detil Produk

Tanda Produk

Dipimpin hiji-tahap mesin panempatan otomatis G806

Ciri Produk:

• Pan servo drive.

• Sekrup kalungguhan grinding asli Jepang ngagaduhan umur panjang, anggo alit sareng stabilitas anu kuat.

• feeder éléktronik motor ganda.

• Kalayan pompa vakum, teu aya sumber gas éksternal anu diperyogikeun.

• 6 sét sirah ningkatna diputer sacara mandiri, sareng kecepatan panempatan henteu kapangaruhan ku sudut.

• Kalayan 6 sét kaméra koréksi elemen visi digital vision, nyoco langkung akurat

• Hiji bagian rel pituduh otomatis-otomatis, dihubungkeun sareng mesin anu sanés, tiasa ngawujudkeun papan luhur sareng turun otomatis

Ngaran Produk G-806
sekrup bola XY sumbu Jepang THK P platform Taiwan
Sistem detéksi vakum 6 sét Panasonic
Bola spline 6 sét Koréa
Komputer Komputer industri
Koréksi visual Kaméra ngalayang
Pitunjuk Taiwan Shangyin 6 sét
Garis kabel Langkung ti 200 juta kali di Jerman
sistem vakum 3 sét pompa vakum Taiwan
Area sirkuit dipasang maksimum 1200mm × 420mm
Kisaran obah maksimal X-axis 310mm, Y-axis 480mm, P-axis1390mm
Kisaran gerakan maksimum sumbu Z ± 8mm
Laju chip maksimum 42000 tablet per jam
Laju panempatan saleresna T8 lampu bar 28000 potongan per jam atanapi langkung
Akurasi mékanis ± 0,01mm
Métode posisi Posisi visual kaméra mark mark
Komponén tiasa dipasang 0603-8520 rupa-rupa komponén (lampu manik, résistansi, kapasitansi), jsb
Jinis produksi Tube fluorescent LED, sabuk lampu lemes, modul, layar tampilan sareng produk aplikasi LED sanés
Catetan: modeu pemrograman kawat tambaga Program posisi kaméra visi otomatis, koordinat komponén impor excel
Jumlah feeder Tiasa nempatkeun 18 Feida
sistem operasi WINDOWS XP
Sasayogian tanaga 220V, 50Hz , 2.5KW
Beurat Mounter Sakitar 1000Kg
Volume bentukna 2000MM (L) * 1100MM (W) * 1500MM (H)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami