Wilujeng sumping di situs web kami!

Kipas pendingin conveyor

Pedaran pondok:

Fitur G-C60S / G-C100S / G-C120S / G-C150S:

• Dina Garis Produksi Smt, Nyayogikeun Konéksi Antara Alat-alatna, Sangkan Ningkatkeun Kelayakan Lokasi Prosés Khusus

• Desain Profil Aluminium Kuat

• Lemes Paralel Width Adjustment

• Sabuk Atanapi Chain Drive Selectivity

• Kecepatan Transmisi anu Cocog 6 Alat Lampu Pilihan

• Stasion Pamariksaan Opsional

• Tiasa ngarobih Jumlah Stoppage Stations Numutkeun Kabutuhan Pelanggan

• Struktur Rail Tunggal / Ganda Pikeun Dipilih


Detil Produk

Tanda Produk

 width= width= width= width=

Kipas pendingin conveyor

Fitur G-C60S / G-C100S / G-C120S / G-C150S:

• Dina Garis Produksi Smt, Nyayogikeun Konéksi Antara Alat-alatna, Sangkan Ningkatkeun Kelayakan Lokasi Prosés Khusus

• Desain Profil Aluminium Kuat

• Lemes Paralel Width Adjustment

• Sabuk Atanapi Chain Drive Selectivity

• Kecepatan Transmisi anu Cocog 6 Alat Lampu Pilihan

• Stasion Pamariksaan Opsional

• Tiasa ngarobih Jumlah Stoppage Stations Numutkeun Kabutuhan Pelanggan

• Struktur Rail Tunggal / Ganda Pikeun Dipilih

• Desain Anti Statis

• Fitur Teleskopik Anu Nyayogikeun Kabutuhan Khusus

• Angkat Fungsi Kanggo Kabutuhan Khusus

• Sadia Dina Rupa-rupa Modél Lebar Déwan

• Panjang Béda Tiasa Disaluyukeun Numutkeun Kabutuhan Pelanggan

Modél G-C60S G-C100S G-C120S G-C150S
(mm) Diménsi 600 (L) × 700 (W) × 1800 (H) 1000 (L) × 700 (W) × 1800 (H) 1200 (L) × 700 (W) × 1800 (H) 1500 (L) × 700 (W) × 1800 (H)
Gaya Standar / Customizable Standar / Customizable Standar / Customizable Standar / Customizable
Kisaran Pangaturan Jembar 50mm-350mm 50mm-350mm 50mm-350mm 50mm-350mm
Gaya Conveyor Sabuk Tipe / Ranté Tipe
Jalur prosés Jalur Tunggal / Jalur Ganda
Kacepetan Conveyor 0,5-20M / mnt
Jangkungna prosés 900 ± 20mm
Arah Aliran L → Sunda atanapi Sunda → L
Antarbeungeut sinyal SMEMA
Kipas Cooling Pilihan
Beurat 40kg 45kg 55kg 65kg
Syarat Kakuatan 220Vac 50 / 60Hz, 1Ph
FAN COOLING CONVEYOR

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami