Wilujeng sumping di situs web kami!

Taros Kami

Pabrik otomatis mangrupikeun hiji-hijina medan perang dimana strategi perusahaan tiasa ngalawan deui

Kami terang,

Nalika anjeun atosan tina prosés tradisional, anjeun panginten badé nganggo otomatis langkung ti sakali,

tapi sok aya seueur masalah: Kusabab anjeun hariwang yén panyayogikeun henteu terang perusahaan anjeun, mesin pemasokna moal tiasa ngahontal pangaruh anu anjeun pikahoyong;

Biaya mesin sareng biaya jual-beuli teuing, sareng produk anu diproduksi ku mesin henteu mumpuni:

Naon deui, sabab perusahaan parantos teu kenal sareng mesin dina pabrik tradisional,

éta hariwang yén moal aya jaminan pikeun pangropéa hareup sareng pembaruan mesin.

Sadaya masalah ieu ngahubungi kami pikeun ngajawab sakaligus.

catherine jiang

Kontak jalma: catherine jiang

nomer telepon: +8618948338577

Naon aplikasi: +8618948338577

Aplikasi WeChat: 18529546337

Nomer garis telepon: 86075523500432

kotak surat:  catherine@gus-smt.com

elsayan

Kontak jalma: elsa yan

nomer telepon: +8615361457581

Naon aplikasi: +8615361457581

Nomer garis telepon: 86075523500432

kotak surat:  elsayan@gus-smt.com

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami