Wilujeng sumping di situs web kami!

Printer témpél solder otomatis

Pedaran pondok:

Titik konci téknologi produk ASE tina mesin cetak témpél solder visi otomatis:

• desain ramah pamaké

• Lingkup aplikasi anu lega sareng universal anu kuat

• Sistem beberesih otomatis tipe spray unik

• Struktur kertas anu épisién sareng hemat energi pikeun ngusap tés

• Sistem pamrosésan gambar anu unik

• Modél produksi percetakan calakan

• Kisaran percetakan: 400 * 340mm / 510 * 340mm


Detil Produk

Tanda Produk

 width=  width=  width=

Titik konci téknologi produk ASE tina mesin cetak témpél solder visi otomatis:

• desain ramah pamaké

• Lingkup aplikasi anu lega sareng universal anu kuat

• Sistem beberesih otomatis tipe spray unik

• Struktur kertas anu épisién sareng hemat energi pikeun ngusap tés

• Sistem pamrosésan gambar anu unik

• Modél produksi percetakan calakan

• Kisaran percetakan: 400 * 340mm / 510 * 340mm

• Ngadopsi platform kakait UW tilu sumbu universal

• Diménsi éksternal mesin: 1220 × 1355 × 1500mm

• Pilihan mesin: fungsi ngeusian tin otomatis; fungsi deteksi bolong waja otomatis; fungsi dispensing otomatis; fungsi umpan balik tekanan scraper; fungsi online MSE / SPI otomatis sareng fungsi baseuh otomatis

Barang Modél G-ASE
Pigura layar Ukuran Min 370 * 370mm
Ukuran Max 737X737mm
Kandel 25 ~ 40mm
Ukuran PCB Min 50X50mm
PCB Max Ukuran 400X340mm
Kandel PCB 0,4 ~ 6mm
PCB Warpage < 1%
Jangkungna angkutan 900 ± 40mm
Pitunjuk Angkot Kénca-Katuhu; Kénca-Kénca; Kénca-Kénca; Katuhu-Katuhu
Laju ngangkut Max 1500mm / S Diprogram
Lokasi Papan Sistem Pangrojong Pin magnét / Méja luhur-handap disaluyukeun / supportblock 
PCB ku panangan
  Clamping System  clamping samping, nox vakum
Sirah citak Dua mesin cetak mandiri
Laju Squeegee 6 ~ 200mm / detik
Tekanan Squeegee 0 ~ 15Kg
Sudut Squeegee 60 ° / 55 ° / 45 °
Tipe Squeegee Baja stainless (Standar), plastik
Kacepetan Pamisahan Stencil 0,1 ~ 20mm / detik Diprogram
Sistem beberesih Garing 、 Basah 、 Vakum (Diprogram)
Rentang Pangaturan méja X: ± 10mm; Y: ± 10mm; θ: ± 2 °
CCD FOV 8 * 6
Inspéksi Témpél Solder Standar Pamariksaan 2D
Mesin
Akurasi Posisi Ulangan ± 0,01mm
Akurasi Nyetak ± 0,025mm
Waktos Daur <7s (Ngaluarkeun Percetakan & Beberesih)
Parobihan Produk <5Min
Hawa Diperlukan 4,5 ~ 6Kg / cm2
Input Daya AC: 220 ± 10%, 50 / 60HZ 1Φ 3KW
Métode Kontrol Kontrol PC
Diménsi Mesin 1220 (L) X1355 (W) X1500 (H) mm
Beurat Mesin Kira-kira: 1000Kg

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami