Wilujeng sumping di situs web kami!

Sadaya soldering cerminan bebas hawa panas pikeun komputer sedeng

Pedaran pondok:

Fitur:

• Sinoever dipaténkeun téknologi pemanasan kawat panas, struktur transportasi udara sirkulasi mandiri, modeu pemanasan luhur sareng ka handap, efisiensi termal tinggi, naékna suhu gancang, sakitar 20 menit ti suhu kamar pikeun nyetél suhu damel.

 

• Motor suhu tinggi khusus Sanyue, Taiwan, dianggo langsung ngajalankeun hawa panas pikeun manaskeun. Hawa panas saimbang, kalayan sora lemah sareng geter alit. Komponén-komponén 0201 moal tiasa digusur nalika transportasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:

• Sinoever dipaténkeun téknologi pemanasan kawat panas, struktur transportasi udara sirkulasi mandiri, modeu pemanasan luhur sareng ka handap, efisiensi termal tinggi, naékna suhu gancang, sakitar 20 menit ti suhu kamar pikeun nyetél suhu damel.

• Motor suhu tinggi khusus Sanyue, Taiwan, dianggo langsung ngajalankeun hawa panas pikeun manaskeun. Hawa panas saimbang, kalayan sora lemah sareng geter alit. Komponén-komponén 0201 moal tiasa digusur nalika transportasi.

• Desain saluran udara anu unik, jilid impor dilengkepan alat panyeuseup hawa tilu lapis, kalayan transportasi udara seragam, kapasitas panas ageung, daérah preheating, daérah suhu konstan sareng daérah las pemanasan luhur sareng ka handap, sirkulasi mandiri, kontrol suhu mandiri, suhu kontrol akurasi unggal daérah suhu ± 1 ℃, sareng lawang tungku nyoko kana jinis panutup luhur pneumatik.

• Dua zona pendinginan kapaksa dilengkepan salaku standar, suhu hawa anu nyéépkeun tina port hawa tiis tiasa ngahontal 5 ℃, sareng tingkat panyejeman zona tiis anu munggaran tiasa ngahontal - 5 ℃ / s. Éta tiasa sacara efektif minuhan sagala jinis prosés bébas timbel.

• Éta cocog pikeun nyaluyukeun kurva suhu tina sababaraha modél, daérah las ganda atanapi tilu daérah las. Nilai minimum tés profil 8-kawat can t tiasa dugi ka 8. Tés kurva konéksi khusus pakait sareng prosés las bébas timah standar Jepang atanapi Éropa sareng Amérika.

• Sadaya komponén listrik diimpor, sareng sadaya kabel sinyal dijagaan pikeun mastikeun operasi jangka panjang anu stabil sareng andal tina smt24 jam, sareng garansi gratis tilu taun pikeun komponén suhu luhur.

Modél G-R85 G-R75 G-R65 G-R55
Zona manaskeun Luhur 8 Zona Luhur 7 Zona Luhur 6 Zona Luhureun 5 Zona
Handap 8 Zona Handap 7 Zona Handap 6 Zona Handap 5 Zona
Élmu pemanasan 3140mm 2760mm 2380mm 2000mm
Jumlah Zona Cooling 2
PCB Max Width Rail Type 300mm, Mesh Belt 400mm
Rentang Widening Angkutan 50-300mm
Arah transportasi Ti Kénca Kana Katuhu
Métode Fixing Rail Transport Hareup atanapi tukang
Jangkungna angkutan Sabuk bolong 880 ± 20mm, Ranté 920 ± 20mm
Jenis Pangiriman Ranté Girang + Jala Sabuk Girang
Kacepetan transportasi 0-2000mm / Min
Sasayogian tanaga 5-Kawat 3-Fase 380V 50 / 60HZ
Kakuatan Ngamimitian 35KW 30KW 25KW 20KW
Kakuatan Rugi normal 12KW 8KW 10KW 6KW
Waktos manaskeun Sakitar 20 Menit
Rentang Suhu Suhu kamar-350 ℃
Kontrol Suhu Mod Kontrol Loop Katutup Pid Komputer lengkep, SSR Drive
Temp Akurasi ± 1 ℃
Saluyuan Suhu ± 3 ℃
Alarm henteu normal Suhu henteu normal (Tinggi atanapi Lemah Saatos Suhu Konstan)
Serelek Alarm Pilihan
Beurat 1200KG 1100KG 800KG 700KG
Ukuran Mesin L4600 * W900 * H1430mm L4200 * W900 * H1430mm L3800 * W900 * H1430mm L3400 * W900 * H1430mm

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami