Wilujeng sumping di situs web kami!

Tentang Kami

company img (1)

Profil Perusahaan:

GUS didirikeun taun 2013 sareng tempatna di Shenzhen, Cina. Éta pabrik alat SMT propésional. Perusahaan utamina nyayogikeun solusi lini produksi SMT sareng jasa kustomisasi alat SMT. Kami gaduh R&D propésional; produksi; jualan; tim sanggeus-jualan. Tim R&D perangkat keras anu kuat, tim pamekaran parangkat lunak, sareng tim desain anu lengkep pikeun sirkuit éléktronik sareng penampilan mékanis ngarahkeun industri pikeun mastikeun yén produk kami salawasna aya dina posisi pamimpin di industri. Tim layanan palanggan anu propésional tiasa nyayogikeun palanggan kalayan sababaraha rundingan téknis 24-jam sareng layanan purna jual, supados para nasabah henteu hariwang. Kami ogé pasangan JUKI sareng Hanwha / Samsung. Kami tiasa nyayogikeun jasa téknis SMT anu pangsaéna sareng dukungan aksésori pikeun mérek JUKI, Hanwha / Samsung, Yamaha sareng Panasonic.

Filsafat perusahaan: Kalayan pamekaran gancang téknologi mount permukaan sareng pamutahiran tingkat automasi anu teras-terasan, beuki seueur palanggan peryogi éta. Perusahaan sasuai sareng paménta pasar, ngembangkeun sareng ngahasilkeun produk anu langkung saé, biaya-mujarab pikeun palanggan, ngudag kualitas kelas munggaran, nyayogikeun jasa kelas hiji, ngadamel produk kelas munggaran, sareng ngawangun perusahaan kelas munggaran!

Kualitas ngajantenkeun waktos payun

Tingali dunya dina lampu anu béda, sareng anjeun bakal mendakan anu béda

about-good-1

Komunikasi tanpa tekanan

Komunikasi mangrupikeun prosés diajar séwang-séwangan. Tim tilu jalma kedah gaduh guru kuring. Komunikasi sareng pikiran anu kabuka bakal ngajantenkeun pagawéan langkung lemes sareng langkung épéktip.

about-good-2

Pangwangunan ajeg

Kualitas mesin konstan sanés anu urang pikahoyong, sareng dina mesin anu katingali jalma dipercaya, urang bakal salawasna mendakan jalan pikeun ningkatkeun.

about-good-3

Verifikasi langkung ageung tibatan tiori

Entong ngagantungkeun sababaraha eusi anu teu dikenal dina sungut anjeun, kualitas luhur anu tungtungna tiasa kaluar mangrupikeun anu paling ngayakinkeun.

about-good-4

Langkung kersa ngabagi

Salaku advokat téknologi senior SMT, kumaha cara mindahkeun pangalaman anu hadé pikeun produksi sareng nilai, sahingga langkung seueur perusahaan tiasa kéngingkeun pangalaman ku ngabagi.

about-good-5

Tim propésional

Pamahaman anu mendalam ngeunaan kabutuhan, ngaoptimalkeun prosés komunikasi, ngirangan waktos komunikasi, ningkatkeun efisiensi komunikasi; Ati-ati diajar sarat pikeun konfigurasi skéma.

about-good-6

Fokus kana komunikasi anu épéktip

Rusiah kasuksésan GUS nyaéta urang ngadangukeun konsumén urang, merhatoskeun naon anu aranjeunna pikahoyong sareng naon anu aranjeunna paduli.

about-good-7

Naon interaksi

Tetep komunikasi antara insinyur GUS sareng insinyur pelanggan. Ngalatih langkung seueur ahli SMT pikeun ngahontal bursa téknis sareng ningkatkeun pangalaman.

about-good-8

Data anu pikaresepeun

Kasus pelanggan langkung seueur masihan kami dukungan anu langkung saé, hayu palanggan ningali sikep urang, milih leumpang sareng kami.

Rakan| Hatur nuhun ka palanggan di luhur pikeun pangrojongna anu kuat, rangking henteu tartib

partner (12)
partner (11)
partner (10)
partner (9)
partner (8)
partner (7)
partner (6)
partner (5)
partner (4)
partner (3)
partner (2)
partner (1)