Wilujeng sumping di situs web kami!

Mesin percetakan otomatis 1.2m

Pedaran pondok:

Titik konci téknologi produk:

Desain manusiawi

Optimisasi lénsa produksi / produk cahaya LED

Sistem beberesih otomatis tipe spray unik

Cekap anu efisien sareng hemat tanaga tina kertas pikeun ngusap tés

Sistem pamrosésan gambar anu unik

Modeu produksi percetakan calakan

l Kisaran percetakan: 1200 * 350mm

Diménsi éksternal mesin: 2200 × 1200 × 1500mm


Detil Produk

Tanda Produk

Mesin percetakan témpél solder visi otomatis L12

Titik konci téknologi produk:

• Desain manusiawi

• Optimisasi lénsa produksi / produk cahaya LED

• Sistem beberesih otomatis tipe spray unik

• Cekap anu efisien sareng hemat tanaga tina kertas pikeun ngusap tés

• Sistem pamrosésan gambar anu unik

• Modeu produksi percetakan calakan

• l Kisaran percetakan: 1200 * 350mm

• Diménsi éksternal mesin: 2200 × 1200 × 1500mm

Barang

G-L12

Pigura layar

Ukuran Min

737 * 300mm

Ukuran Max

1500 * 750mm

Kandel

25 ~ 40mm

Ukuran PCB Min

80 * -50mm

PCB Max Ukuran

1200 * 350mm

Kandel PCB

0,4 ~ 6mm

PCB Warpage

< 1%

Jangkungna angkutan

900 ± 40mm

Pitunjuk Angkot

Kénca-Katuhu; Kénca-Kénca; Kénca-Kénca; Katuhu-Katuhu

Laju ngangkut

Max 1500mm / S Diprogram

Lokasi Papan
PCB

Sistem Pangrojong

Pin magnét / Méja luhur-handap disaluyukeun / supportblock
ku panangan

Clamping System

clamping samping, nox vakum

Sirah citak

Dua mesin cetak mandiri

Laju Squeegee

6 ~ 200mm / detik

Tekanan Squeegee

0 ~ 15Kg

Sudut Squeegee

60 ° / 55 ° / 45 °

Tipe Squeegee

Baja stainless (Standar), plastik

Kacepetan Pamisahan Stencil

0,1 ~ 20mm / detik Diprogram

Sistem beberesih

Garing 、 Basah 、 Vakum (Diprogram)

Rentang Pangaturan méja

X: ± 10mm; Y: ± 10mm; θ: ± 2 °

Mesin

Akurasi Posisi Ulangan

± 0,015mm

Akurasi Nyetak

± 0,03mm

Waktos Daur

<15S (Ngaluarkeun Percetakan & Beberesih)

Parobihan Produk

<5Min

Hawa Diperlukan

4,5 ~ 6Kg / cm2

Input Daya

AC: 220 ± 10%, 50 / 60HZ 1Φ 3KW

Métode Kontrol

Kontrol PC

Diménsi Mesin

2200 (L) X1200 (W) X1500 (H) mm

Beurat Mesin

Kira-kira: 1500Kg

1.2M AUTOMATIC PRINTING MACHINE

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami