Wilujeng sumping di situs web kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    company img

GUS didirikeun taun 2013 sareng tempatna di Shenzhen, Cina. Éta pabrik alat SMT propésional. Perusahaan utamina nyayogikeun solusi lini produksi SMT sareng jasa kustomisasi alat SMT. Kami gaduh R&D propésional; produksi; jualan; tim sanggeus-jualan. Tim R&D perangkat keras anu kuat, tim pamekaran parangkat lunak, sareng tim desain anu lengkep pikeun sirkuit éléktronik sareng penampilan mékanis ngarahkeun industri pikeun mastikeun yén produk kami salawasna aya dina posisi pamimpin di industri. Tim layanan palanggan anu propésional tiasa nyayogikeun palanggan kalayan sababaraha rundingan téknis 24-jam sareng layanan purna jual, supados para nasabah henteu hariwang. Kami ogé pasangan JUKI sareng Hanwha / Samsung.

BERITA

Dina umur 5G, bakal aya parobihan anu hébat dina bidang ieu

Dibandingkeun sareng téknologi komunikasi tradisional, 5G ngagaduhan kinerja anu langkung kuat, langkung seueur pamandangan sareng ékologi énggal, anu tiasa nyumponan sarat aplikasi perusahaan manufaktur tradisional pikeun jaringan nirkabel dina transformasi pembuatan calakan, sareng nyetir téknologi inpormasi, téknologi manufaktur, téknologi matéri anyar sareng téknologi énergi anyar pikeun sacara lega nembus kana sagala bidang manufaktur éléktronik, sahingga nyababkeun parobihan téknologi utama dina industri.

Nalika perusahaan milih mesin panempatan canggih, tilu syarat dasar nyaéta akurasi panempatan tinggi, gancang panempatan gancang, sareng stabilitas tinggi pikeun mastikeun panempatan gancang-gancang nalika rapat ...
Mesin panempatan sami sareng robot otomatis. Sadaya kalakuan na dikirimkeun ku sensor teras ditilik sareng dioperasikeun ku uteuk utami. Topco Industries bakal ngabagi sareng anjeun yén p ...